By admin
Haradinaj ka një përshëndetje të akullt për Macronin

Samiti i Berlinit u përmbyll pa ndonjë marrëveshje konkrete. Kosova nuk fitoi as liberalizimin e vizave të pritur prej vjetësh. Në këtë mënyrë, pa asgjë, do të kthehet në Kosovë kryeministri Ramush Haradinaj. Këtë e tregoi edhe me përshëndetjen e ftohtë që kishte me nikoqirët e këtij takimi, Angela Merkel dhe Emanuel Macron. Haradinaj ka […]

By admin
Pse Pejanët s’do të paguajnë për të hyrë në Rugovë

Përkundër protestave dhe kundërshtimeve të shumta që janë bërë për laurën në hyrje të Grykës së Rugovës, ajo shumë shpejt do të vendoset. Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi ka thënë se kjo do të bëhet në bashkëpunim me qytetarët e asaj pjese, raporton KTV. Por, pejanët s’do të paguajnë për të hyrë […]

By admin
Çfarë është su.lmi në zemër

Su.lmi në ze.mrës përshkruan pamundësinë ose dështimin e ze.mrës për të plotësuar nevojat e organeve dhe indeve me oksigjen dhe lëndë ushqyese. Kjo nënkupton se sasia e gjakut që pompat e zemrës nuk e pompojnë për të qarkulluar gjakun që kthehet në zemër nga trupi dhe mushkëritë, duke shkaktuar rrjedhjen e lëngjeve (kryesisht ujë) nga […]

By admin
Kështu foli Thaçi para Merkel e Macron gjatë darkës në Berlin

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi nëpërmjet Facebookut është shprehur lidhur me diskutimet në darkën e shtruar nga nikoqirët e samitit të Berlinit, kancelarja Angela Merkel dhe presidenti Emannuel Marcon. Thotë se një marrëveshje gjithëpërfshirëse në mes të Kosovës dhe Serbisë është e pamundur pa SHBA’të. Shkrimi i plotë i Thaçit në Facebook: Me kancelaren Merkel, […]