By admin
Takohen Ramushi dhe Vuçiçi, reagimi i Kryeministrit tonë po çm,end mediat serbe

Ramush Haradinaj është parë i mrrolur pasi që është takuar në një tavolinë me Vuçiçin. Delegacioni kosovarë i cili po qëndron sot në Berlin është duke diskutuar rreth marrëveshjes Kosovë-Serbi me liderë të Ballkanit Perëndimor, palën serbe, kancelaren gjermane, Angela Merkel si dhe presidentin francez, Emmanuel Macron. Në disa fotografi të siguruara nga portali ynë […]

By admin
Nasim Haradinaj publikon shumat e pagesave për pjesëtarët e FARK-ut

Nasim Haradinaj, Nënkryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ka publikuar një dokument që dëshmon për pagesën e pjesëtarëve të FARK-ut, të cilët kanë qenë pjesë e UÇK-së. Dokumenti është lëshuar në mars të vitit 1999 nga Qeveria e Kosovës në ezil gjatë kohës së luftës dhe është nënshkruar nga […]

By admin
Gratë që përdorin antibiotikë për më shumë se dy muaj rrezvikohen nga suvlmi në zemër

Sipas një studimi amerikan, gratë që përdorin antibiotikë për më shumë se dy muaj, e sidomos ato që janë më të moshuara, rrezikohen më tepër nga sulcmi në zevmër. Hulumtuesit e Universitetit të Tulanes në New Orleans paralajmërojnë se përdorimi afatgjatë i antibiotikëve mund ta rrisë rrezikun e sëmvundjeve kardiovvaskulare përmes largimit të baktereve të […]