Piklluse pa fund: Ky është 7 vjeçari i cili ndërroi jetë sot (FOTO)

Zbulohet shkaku i vd,ekjes së të mi,turit shtatëvjeçar, Harvey Tyrrell, nga Harold Wood, i cili ndërroi jetë pasi mori topin në afërsi të një bari në Station Road, Romford.

Ngjarja ka ndodhur pasditen e 11 shtatorit dhe i mituri u shpall i vd,ekur vetëm një orë pasi ishte transportuar në spi,tal. Dyshohet se i mituri ndërroi jetë pas një god,itje elektrike.
Në Shërbimin e Pro,kurorisë është vënë në dispozicion një dosje hetimore.

Një apel që është bërë në internet për mbledhjen e fondeve, pas vde,kjes së të m,iturit, e kanë përshkuar atë si “një djalë të bukur, të lumtur dhe të shëndetshëm shtatëvjeçar, i cili e donte futbollin ashtu si çdo djalë tjetër në moshën e tij”.

Sharing is caring!